MEP Saws

Thor 660 båndsag

Halv-automatisk båndsag

MEP Thor 660 båndsag

Den halvautomatiske to-søylede båndsagmaskinen laget for å vare! Kraftig og brukervennlig er den beste løsningen for rørskjæring opp til 660 mm.

THOR 660, tosøylet halvautomatisk båndsagmaskin for 0° kutt av konstruksjonsstål, med størrelse opp til 660x660 mm.

 

EKSEPSJONELL EFFEKTIVITET OG FLEKSIBILITET

> Den automatiske justeringen av den fremre bladhodeføringen som er skjøtet til skjæreskruen reduserer herdetiden uavhengig av materialstørrelsen.

> Den gjensidige avhengigheten mellom skjærestikket og den vertikale støtten til det fremre bladstyrehodet reduserer herdetiden til sagmaskinen, og muliggjør dermed automatisk posisjonering i henhold til snittet som skal kuttes.

> Den hydrauliske skrustikken klemmer materialet både i innmatings- og utmatingssiden av bladet, slik at du kan utføre nøyaktige og gradfrie kutt på en sikker måte.

> Vektoromformeren for uendelig variabel bladhastighet fra 20 til 100 m/min gjør det mulig å justere sagbladets rotasjonshastighet i henhold til materialtypen.

> Den automatiske innhentingen av startposisjonen til saghodet mens den stiger, reduserer herdetiden.

> Den raske tilgangsenheten til bladet til materialet som skal kuttes, maksimerer produktiviteten.

> Settet med bladføringsplater av hardmetall, utstyrt med antivibrasjonsruller og ekstremt slitesterke, bidrar til å sikre maksimal bladholdbarhet og skjærestabilitet.

> Det hydrauliske bladstrammingssystemet holder strammingen konstant under kuttet og reduserer den gradvis når sagmaskinen er slått av for å forhindre belastning av bladene.

> Sponskruen sikrer bedre driftsforhold og reduserer behandlingstiden ved å forhindre passive arbeidstider i produksjonsprosessen for manuell avfallshåndtering.

 

TEKNISK DATA:

 
660 mm 660 mm 660 x 400 mm

 

Maksimal skrustikkåpning 670 mm

 

Båndstørrelse 8800 x 67 x 1.6 mm
Bladmotoreffekt 11 kw - tre-fase
Bladrotasjonshastighet 20 ÷ 100 m/min

 

kontakt oss  Last ned katalog

Bildegalleri