MG

MG 3 rulls Plate valse

MG 3 rulls Plate valse

Vår serie med 3-rulls bøyemaskiner tilbyr mange fordeler. De er pålitelige og testede hydrauliske bøyemaskiner, med tre drivende valser med hydraulisk klemming som garanterer en presis og konstant trekk av materialet. Enkle å bruke og presise i utførelsen av skallringer, de har en unik allsidighet takket være den eksklusive MG planetgeometrien.

Pålitelige og produktive, parallelliteten til sidevalsene kontrolleres av et torsjonsstangsystem som kobler begge endene av sidevalsen, og eliminerer ulempen med delikate og upålitelige enkodere. Valsene drives av hydrauliske motorer og høyeffektive planetgir, koblet direkte på valsene. MG-løsningen, med valser montert på forseglede lagre og uten sekundære komponenter, reduserer tapet av påført kraft generert av friksjonen i de ulike komponentene. Det garanterer høyere pålitelighet, større absorpsjon av belastninger og øker sidevalsenes helningsevne, noe som gjør den allsidig i konisk bøying.

Sidevalsene beveger seg opp og ned på planetariske svingføringer: en perfekt geometri som eliminerer ulempene med lineære gir. Dette gjør det mulig å ha hydrauliske pumper med motorer med lavere strømningshastighet, noe som forbedrer energibesparelsen.

I GE-versjonen er både bevegelsen og valseparallelliteten elektronisk drevet. To proporsjonale elektroventiler, to transdusere og et dedikert system gir presisjon, stabilitet og gjentakbarhet over tid, og under alle temperaturer og forhold.

I GL-versjonen, derimot, beveger sidevalsene seg på en lineær skrå kanal som reduserer avstanden mellom valsene. Kontaktpunktet mellom sidevalsen og metallplaten skjer på en kortere avstand takket være en smalere senteravstand; dette gjør det mulig å arbeide med svært små diametre og reduserer ytterligere de flate kantene. På denne modellen er parallelliteten til valsene elektronisk; to proporsjonale elektroventiler, to transdusere med digital avlesning og en dedikert elektronisk kontroll som garanterer presisjon og gjentakbarhet av hver valsposisjonering over tid, uavhengig av temperatur eller mekanisk slitasje, sikrer alltid maksimal presisjon

						
Bildegalleri