Laserskjærer

Ermaksan

Fiber laser Fibermak Gen-5

Laserskjærer med perfekt snitt. Fiberlaser 1-15KW 

Kantpresse med cnc styring

Ermaksan

Kantpresse Green Press

Rask, stille, presis, miljøvennlig og energisparende kantpresse

Vanskjærer med 3, 4 eller 5 akser

Waterjet

Vannskjærer Prima 510

Vannskjærer for metall, stein og andre materialer

Platesaks for å klippe stål

Ermaksan

Platesaks CNC HVR

Platesaks med perfekt klipp  

Platevalser til å bøye plater

ROCCIA

PLATEVALSE

Platevalse med moderne teknologi

Slyngrensing av deler

OMSG

Slyngrensing

Verdensledende på overflatebehandling og slyngrensing

Slipemaskin for avgrading

LÖWER

Slipemaskin for metall

360 grader sliping og avrunding av detaljer, uansett plassering.

3D printer

EnaVision

3D-printer for metall

3D-printerløsninger for industriell og medisinsk bruk

Maskin for avspenning av stål

Meta-Lax

Vibrasjonsavspenning

Avspenning av stål med vibrasjoner fremfor varmebehandling

Plateknekke med CNC

Fastech

Plateknekke FMC CNC

Blikkenslagerens favoritt

arrow left
arrow right

Personvernerklæring

Personvernerklæring

TB Maskin personverndokument

Vi i TB Maskin er opptatt av personvern og jobber kontinuerlig for å sikre våre brukeres persondata.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi beskytter brukernes personvern. Om du har noen spørsmål om vår personvernerklæring eller håndteringen av personopplysninger må du gjerne kontakte oss på thomas.bech@tbmaskin.no

Behandlingsansvarlig, hjemmesiden eier og kontaktinformasjon :

TB Maskin AS
Postadresse: Svend haugs gate 11,3013Drammen
Besøksadresse: Svend haugs gate 11,3013Drammen
Telefonnummer: 32 81 60 90
E-post: thomas.bech@tbmaskin.no
Org nr: 990012288 

Hva slags opplysninger samler vi inn?

Vi registrerer personopplysninger om deg når du kontakter oss ved å sende oss en e-post eksempelvis til support eller gir tilbakemeldinger gjennom chat funksjon, herunder e-postadresse, telefonnummer og innholdet i epostforespørsler slik at vi kan svare på dine spørsmål. Vi lagrer også anonymiserte data om hva brukerne våre lurer på, slik at vi kan forbedre tjenestene våre.

Annen informasjon som samles inn - via nettleser (cookies):

Hva er cookies?

En cookie (også kalt informasjonskapsel) er en liten fil som lagres på enheten din. Den lagrer informasjon om hvordan du har brukt nettstedet vårt, for eksempel husker den hvilket produkt du så på sist. Filen er ikke skadelig, den kan ikke inneholde virus eller programmeringskoder.​
De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert.
Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.  Til nå har vanlig bruk vært at man godtar cookies bruk automatisk ved nettleser instillinger.

 

Hva brukes cookies til?

Vi er interessert i denne informasjonen for å kunne gjøre tjenestene våre mer brukervennlige, for å få innsikt som kan brukes til utvikle nettsiden slik at den er relevant for våre besøkende og for markedsføringsformål. Det er TB Maskin som bruker disse dataene, de blir ikke gitt videre til andre parter. Vi samler inn data ved hjelp av din bruk av nettsiden.

Les mer om vår cookie policy (cookiesrutiner) her

 

Personvern og innsamlet informasjon

Når du som bruker besøker nettsiden vår etterlater du deg spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere samlet statistikk om bruken av vårt nettsted og for deretter kunne bedre informasjon og navigasjon slik at siden blir best mulig for våre kunder. For å kunne analysere informasjonen benyttes analyseverktøyet Google Analytics, som er underlagt Google sine rettningslinjer for personvern.

I google analytics koden vår er alle brukerne anonymisert slik at det ikke kan bli sporet tilbake til en enkel person.

Innsendt data i kontaktskjema

Innsendte data blir lagret i en database på vår server i getynet platformen. Informasjonen brukes kun til det formålet den er tiltenkt, å ta kontakt med deg som kunde for videre dialog. Ved å sende inn informasjonen samtykker du i at vi kan ta kontakt med deg i dette formål. Vi bruker ikke epost adressen din til markedsføring, vi sender heller ikke noe informasjon til 3.part leverandører/løsninger.
Dataen blir lagret til vi har tatt/fått kontakt med deg, og automatisk slettet fra våre servere etter 2 uker.


Hvis du vil deaktivere cookies

På vår side kan du endre ditt cookiessamtykk ved å klikke på lenken til cookiesdeklarasjonen vår her.

Så kan du selv velge å endre innstillingene i nettleseren din slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert, men du kan da kan oppleve at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer optimalt. Du kan også velge en innstilling som gir deg beskjed hver gang en cookie dukker opp, og deretter kan du bestemme i hvert enkelt tilfelle, om du vil tillate det eller ikke.

Informasjonen på denne siden er i henhold til GDPR, General Data Protection Regulation, EU’s nye lov om personvern.

 

Mer informasjon om cookies

Hvordan du slår av cookie-funksjonen i nettleseren din

Tilpasset reklame basert på din bruk av Internett

Informasjonskapsler

Dersom du ikke vil bli sporet av google analytics finnes det en OPT-OUT side hvor du kan stille inn dette:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/


Dersom du vil se hva google bruker for å vise annonser til deg, og evnt justere dette kan du besøke denne siden:

https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated

 

Deling av informasjonen

TB Maskin vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte utlevere personopplysninger om deg på annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen med mindre vi er pålagt dette som følge av en bindende rettsavgjørelse eller vi har innhentet ditt samtykke. Dette er imidlertid ikke til hinder for at vi kan benytte en databehandler som behandler personopplysningene på våre vegne i henhold til avtale som beskrevet i personopplysningsloven § 15. Databehandlere som får tilgang til din personinformasjon i forbindelse med levering av tjenester til Dcode Websolutions.    

 

Sletting av personopplysninger

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen.  I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre opplysningene er nødvendige for å levere en tjeneste, eller det er lovpålagt å oppbevare opplysningene en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).